Μαυρομαντηλού 01-02-2014 @ 16:50 | ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ......................
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΜΕ ΤΟ ΝΕΥΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΥΡΙΩΣ,,,
Ή.......................................
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |