Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132744 Τραγούδια, 271238 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Τι έχεις μάγκα (ρεμπέτικο)
Συλλογή ''Τα Χασικλήδικα''... την καλημέρα σε όλους.
Τι έχεις μάγκα δε μου λες
και δε φουμέρνεις κι όλο κλαις
ο πόνος σου περίσσεψε
κι ο κόσμος σου βασίλεψε...
τι έχεις μάγκα δε μου λες
και δεν τελειώνει ο αργιλές
τι σου θολώνει το μυαλό
και δε σε πιάνει το πιοτό...
τι έχεις μάγκα δε μου λες
κι αναστενάζει ο τεκές
ποιά βάσανα σε λιώσανε
και την καρδιά ματώσανε...
τι έχεις μάγκα δε μου λες
κλαίει μαζί κι ο αμανές
κλαίει για το χατήρι σου
που δε γελούν τα χείλη σου...
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
12
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Συλλογή
Τα Χασικλήδικα (2010-2014)
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Όλοι θέλουν Παράδεισο αλλά κανείς να πεθάνει...
Αταξίδευτος (Πάνος Τρικαλινός)
©
04-02-2014 @ 08:24
smaragdenia
04-02-2014 @ 08:26
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ.........
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΝΟ.............. ::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
ΒΥΡΩΝ
04-02-2014 @ 08:51
::theos.:: ::rock.:: ::theos.::
psixopedi
04-02-2014 @ 08:59
http://www.youtube.com/watch?v=lxaYZTUDvbM
Αταξίδευτος
04-02-2014 @ 09:03
Ψυχοπαίδι ακούω και επαυξάνω...
http://www.youtube.com/watch?v=kaKgAGrrL7c
ΑΝΤΗΣ
04-02-2014 @ 09:24
ωραιο
Αίνιγμα
04-02-2014 @ 09:45
Μαστόρικα το χειρίζεσαι το θέμα Αταξίδευτε
Πάρτε κι από μένα ένα
http://www.youtube.com/watch?v=vi6f1chHjEg
Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ
04-02-2014 @ 10:21
::yes.:: ::theos.:: ::yes.::
Άηχος
04-02-2014 @ 10:23
Με smaragdenia συμφωνώ απολύτως. Υπέροχη η "ρεμπετιά σου".
φραγκοσυριανος
04-02-2014 @ 17:13
τι έχεις μάγκα δε μου λες
και δεν τελειώνει ο αργιλές
τι σου θολώνει το μυαλό
και δε σε πιάνει το πιοτό...
τι έχεις μάγκα δε μου λες
κι αναστενάζει ο τεκές
ποιά βάσανα σε λιώσανε
και την καρδιά ματώσανε...
::up.:: ::up.:: ::up.::
**Ηώς**
04-02-2014 @ 17:26
ωραιότατο Πάνο!!!!!!
http://youtu.be/Zc00tyit8BM
::hug.::
KANLIS GEORGIOS
04-02-2014 @ 18:15
Καλησπέρα.Πάνο με την Φωτεινή !... ::rock.:: ::up.:: ::rock.::
pennastregata
04-02-2014 @ 18:17
http://youtu.be/V060cbnsA6c
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 22%