Που είσαι;
Να διώξεις το σκοτάδι
Να δροσίσεις τον ζεστό αγέρα
Να βάλεις μουσική στους ήχους
Να κατατροπώσεις τη μοναξιά!
Ένα τραγούδι ακούγεται
Ο ζεστός αγέρας δροσίζει
Δυο γείτονες συνομιλούν
Και εσύ που είσαι; Θα φανείς;
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΜΗΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;