Μαυρομαντηλού 18-02-2014 @ 15:54 | Διχάζεται….
Υποχωρεί….
Ταπεινώνεται…
Χάνει…..
………
………
Χάνει ? ή μήπως στο τέλος κερδίζει ?
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ,
ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |