η μαλακία που σε δέρνει έχει μαύρη ζώνη στο καράτε
Κριτική σε όλους κάνεις
τρως και κλάνεις
απ το στόμα.
Δεν είσαι παρά ένα πτώμα
Χοντρή κοιλιά
προγούλι
κώλος σαθρός
γιατί είσαι χοντρός
σταμάτα πια να τρως
είσαι και χαζός
πλαδαρός
χοντροκώλης
και καργιόλης