Μαυρομαντηλού 27-02-2014 @ 16:41 | Παραδομένη στης Αλήθειας σου Τον Πόθο ! !
Παραδομένος στην Γλυκιά σου Αγκαλιά ! !
Άσε Παράθυρα και Πόρτες να χτυπάνε ...
Είν' ο Αγέρας που ζηλεύει τη Χαρά ! ! !
Και Πόσα Ακόμα θα θέλεις Να σου Κάνω !
Ο Έρωτας Με βάσανα Περνά ! !
Θα θέλεις Σκλάβο σου να Μ' Έχεις ! !
Και το Κορμί σου να έχω Αγκαλιά ! ! !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΩ,,,
ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ
ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ, ΑΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝΤΑ,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑ,
ΆΛΛΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΑΝΑΤΡΈΠΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::lick.:: ::laugh.:: ::up.::
ΜΗ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |