ΑΝΤΡΙΧΙΑΖΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΤ' ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΟΤΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΒΡΟΧΑΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η *
~*~*~*~ Αμυγδαλωτήν Άγνωρη Επιμονή ~*~*~*~*
ΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΜΟΥ . . . ΑΓΝΩΡΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΟΣΜΕΝΗ
ΑΓΑΠΗ Μ' ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΞΑΙΣΙΑ ΘΕΊ'ΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ
ΔΙΧΩς ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΗΘΚΕΙΑς ΚΕΡΝΑΕΙ
ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟΝ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΝ ΠΑΝΟΡΙΑ ΖΩΦΕΡΟΚΡΑΤΑΕΙ ! ! !
~*~*~*~
ΤΟ ΠΛΕΟΥΜΕΝΟ ΜΑς ΚΕΙΟ ΤΟ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΒΑΝΕ ΠΛΩΡΗ ΑΡΜΥΡΕΝΙΟ
ΑΠΟΖΗΤΕΙ ΦΡΟΥΡΑ ΨΥΧΗς ΝΑ ΠΑΡΑΒΓΑΙΝΕΙ
ΟΛΑΚΕΡΟΥς ΤΟΥς ΠΟΝΟΥς ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΝΑ ΠΟΜΕΝΕΙ ! ! !
~*~*~*~
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΗΝ ΑΓΝΩΡΗ ΕΠΙΜΟΝΗ
ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙς ΦΛΕΒΕς ΜΕ ΠΥΓΜΗ
ΑΝΤΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΑ
ΟΛΑ ΜΑς ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ! ! !
~*~*~*~
κέρασμα νοτισμένο μαλάματος τρυφερογλυκάδα
για σε που ποτές δε ματα ξαναειδα
μιας Κειος αψηλα σ΄αντάμωσεν
απάνου στην συντεφένιαν Τ
συστάδα ! ! !