σήκω πουλί μου να χαρείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ν' αχνογελάσει ο Μάρτης
να πρασινίσει της ψυχής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο ρημαγμένος χάρτης,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να ξαναδούν τα πέλαγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ορθόν τον ψαρο-Νίκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΡΘΩΣΟΥ ΨΑΡΟΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στης θάλασσας τα πέρατα, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σήκω πουλί μου σήκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΗΚΩ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΙΚΟΥ ΣΗΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ