Κοιμήσου και ζήσε το όνειρο
Και το ξύπνημα σαν έρθει
Εκεί, θα είμαι δίπλα σου
Για να σου πω, την καλημέρα
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΟΤΙ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!