Δεν εχουμε κοινα μου λες
επειδη δεν σηκωνω εντολες
βρες καποιν να ταιριαξεις
και με τα βιτσια σου να ταραξεις
εμενα δεν θα με τρομαξεις
αν μου πεις θα φυγεις
τη πορτα θα χω ανοιχτη και φευγοντας την κλεινεις
δεν εχουμε κοινα μυαλα
ειναι σιγουρο τελικα
ταιριαζαμε σε ολα απο πριν
μα με εφερες στο αμην
κι αντε βρες αλλον με κοινη ομαδα αιματος και αθλητικη
που να εχει τη δικια σου λογικη
δεν εχουμε κοινα μου λες
επειδη δεν σηκωνω εντολες
βρες καποιν να ταιριαξεις
και με τα πεισματα σου να ταραξεις
εμενα δεν θα με τρομαξεις
αν μου πεις θα φυγεις
τη πορτα θα χω ανοιχτη κι αν θες την κλεινεις