ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΚΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΤΙΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::