Μαυρομαντηλού 24-03-2014 @ 15:45 | με ποιά είμουν γιατί είμουν
καί τα σχετικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ΤΑ ..''ΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ'', ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΈ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΣΕ ''ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ'' ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δέν θ ακούσεις να σού λέω ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ούτε μιά φορά!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΡΩ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι ξεπερασμένες σχέσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σπιρτα μοιαζουνε καμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καί πιστεύω δεν αξίζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να τίς λέμε σε κανένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::laugh.:: ::yes.::
ΞΕΡΩ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΑΛΛΆ
ΑΜΑ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |