Μαυρομαντηλού 29-03-2014 @ 18:09 | Δεν σε θέλω για τη συλλογή μου
Σε θέλω για σένα
Δεν σε θέλω για να ικανοποιηθώ
Σε θέλω για σένα
Ε, ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΧΩ , ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να στο αποδείξω
Αλλά σε θέλω για σένα... ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΕ,,,,,, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΣΕ ΜΕ ΜΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |