Μαυρομαντηλού 19-04-2014 @ 16:56 | Ε, ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΗΔΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΤΗ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΜΠΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |