Στριμωχτήκαμε πάλι στα σκοτεινά
Κάτω από τις γραμμές που υπόσχονταν φως
Σκαθάρια και πεταλούδες εν δυνάμει
Προσάναμμα τα πιο υποσχόμενα μας ιντερμέδια
Θαμμένα κάτω από λίστες, συνταγές κι ερωτικές επιστολές
Σ’ ένα συρτάρι ή ένα χαρτοφύλακα
Απ’ τον καιρό που οι κακές συνήθειες απώλεσαν την αθωότητά τους