Ήταν λάθος μας
Φανταζόμαστε μια τέλεια αγάπη
Και με γρήγορα βήματα πήγαμε
Για μια απλήρωτη αγάπη.
Ήμασταν τέλεια σε καθρέφτες μας
Αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν σε διαφορετικές διαδρομές
Δεν υπήρχε ήλιος, ούτε τα σύννεφα ή βροχή
Αλλά τώρα υπάρχουν δάκρυα και πολλές τύψεις.
ΑΛΛΟ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο