Ο προεκλογικός αγών συνεχίζεται, τα προβλήματα θα λυθούν
Πέρασες μέσα απ’ τις οβίδες της σιωπής
Και τί να πεις, σ' έφτασαν τόσα που είδες
Μόνο σιγά μια χαραγή απ’ την ψυχή
Ψελλίζει ευχή πως ίσως δέσεις σ’ άλλη γη
Στην αγκαλιά σου σφίγγεις θησαυρό
Με βλέμμα υγρό τον δένεις στη θηλιά σου
Κι ακολουθεί μαζί σου άλλους δρόμους
Κλίνεις τους ώμους... κάθε ελπίδα έχει χαθεί
...ωραίο...
γιατί συνδέει ποιητικά το 'τώρα' (κοινωνικά μίζερο) με το λόγο...
γιατί όταν θα έχει περάσει η προεκλογική περίοδος ίσως και η κρίση, αυτό θα συνεχίσει να έχει νόημα και ενδιαφέρον...
!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο