Αλλά, αν; τότε θα γράψω ιστορία
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΖΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΟΟ..... ΤΣΑΚΙΡΟΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::