iokasth 20-05-2014 @ 14:50 | Όπως και σένα Λαϊκέ μου δυστυχώς είναι πολλοί, και καθένας, λέει τον πόνο του.
Αλήθεια....
Πως τους το λέει η καρδιά
το κάθε νιάτο να ναι μόνο του?
Να χει την τσέπη αδειανή
να μην μπορεί να ζήσει
να σκέφτεται με λύπη του
τον τόπο του να αφήσει..?
Μα που να βρούνε την καρδιά
εκεί,στην ίδια θέση,
χτυπά το χρήμα και βοά
το ζαρι να τους πέσει,
γιατί εκεί μας παίζουνε..
για κει μας βρήκαν θέση..
ΝεφΕλλη
| |