Ειμαι ραμμενη με κενα
Και τις φοβιες τις κλειστες
Να βρω το τροπο Θεε μου
να κοψω ολες τις κλωστες
Υ.Γ.Τι εχει μεσα το αλκοολ και οταν το πινω καποιες φορες γινομαι καλα;...
...το νιωθω σαν να ανεβαινω σε καραβι και καπου με παει....στην υγεια όλων μας
Ο,ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΦΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΩΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο