Μαυρομαντηλού 31-05-2014 @ 16:17 | Πριν φυσήξει ο βαρδάρης
Και μας πιάσουν οι βροχές
Έλα αγάπη μου και πάλι
Να σε πάω όπου θες
Κι αν ο χρόνος μας πιέζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κι αν έχουμε δουλειές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λημέρια που μας μένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τα είδαμε ποτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε καινούργιες πολιτείες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξένοι θα είμαστε και εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έλα ας κάνουμε θυσίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναυαγοί καινούργιας γης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |