Τυλίγω τη σιωπή στα σεντόνια του καημού
μιά πούμωση στα στήθη,κραυγή λυγμού....
σκόρπιες σκέψεις στης νύχτας τα δρομάκια
παρέκει η μοίρα στέκει χτυπώντας παλαμάκια
ο χρόνος ανελέητα προσπερνά με ταχύτητα
οι αναμνήσεις ξεθωριασμένες στα αζήτητα...
μα εσύ μια φιγούρα που επιμένει να υπάρχει
και μαζί καταλήγουμε μαχητές και μονομάχοι
πνικτική η ατμόσφαιρα απο τα πολλά τσιγάρα
ο καπνός σχηματίζει σκιές προκαλούν τρομάρα
κι όμως η αγκαλιά σου φυλακή και όαση μαζί
ναί φουντώνει η αγάπη, ανασταίνεται ξαναζεί
πόσο μου λείπεις τούτες τις μοναχικές ώρες
που τα μάτια βουρκώνουν, ξεσπάνε μπόρες
θησαυρέ μου, επιμένω να φωνάζω σ'αγαπώ
σε λατρεύω αγγελέ μου ήρθα απόψε να πώ.
μιά πούμωση στα στήθη,κραυγή λυγμού....
ΜΗΝ ΠΟΥΜΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θησαυρέ μου, επιμένω να φωνάζω σ'αγαπώ
σε λατρεύω αγγελέ μου ήρθα απόψε να πώ.
ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΜΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::