Μαυρομαντηλού 06-06-2014 @ 15:59 | αγνοώντας ερμηνείες ορισμούς
χρησμούς μα και τελεσιδικίες
απολαμβάνω την ροή των ημέρων.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΡΕ ΒΟΥΡ ΣΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |