αντιφατική... 08-06-2014 @ 17:37 | κάτι τέτοιες σκέψεις κάνω κι εγώ που και που...
δεν μπορείς να ξέρεις κι ίσως δεν είναι καλό να αναρωτιέσαι...
η ζωή είναι μια ευθεία που πηγαίνει μονάχα προς τα μπροστά
και κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνεις πίσω σου
για να μπορείς να προχωράς...
...όσο κι αν πονάει...
φυσικά, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι... δεν είναι εύκολο...
θέλει χρόνο... ::blush.::
::hug.:: ::kiss.:: | |