Καλημέρα σε όλη την παρέα μας........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................
Δεν σου ζητάω την άδεια να μπώ στην αγκαλιά σου
κάθε που στο κρεβάτι μου πέφτω για να κοιμηθώ
ανοίγω διάπλατα την καρδιά να μπώ στα όνειρά σου
θεριεύει η λαχτάρα μου κι ας μην είσαι εσύ εδώ .
Κάθε που θα έρθει η νύχτα εγώ ταξίδι και πάλι ξεκινώ
μέσα στην αγκαλιά σου τρέχω , εκεί για να κρυφτώ
αφήνω την φαντασία μου να τρέξει πάλι κοντά σου
σαν νιώθω τα χείλη σου ζεστά μεθάω απ΄τα φιλιά σου.
Σαν ξεκινάει το όνειρο αφήνομαι να΄μαι μαζί σου
με πάει όπου θέλει αυτό, λιώνω στην επαφή σου
σαν μου δίνεις το χέρι σου και με κρατάς σφιχτά
μέσα στην αγκαλιά σου αφήνομαι , χάνομαι γλυκά.