Μαυρομαντηλού 14-06-2014 @ 15:35 | ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,,,,,,,,,
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ "ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΠ ΑΠ ΠΑ ΠΑΠ ΑΠ ΠΑ ΠΑ ΠΑ
ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::scare.:: ::scare.:: ::scare.::
ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ | |