Για μια μικρή μελαχρινή σαν το κεράκι λιώνω
Κι’ ο έρωτας μου άφησε ένα μεγάλο πόνο
Την βλέπω αδιάφορη όταν την αντικρίζω
Αλλού έχει το βλέμμα της κι’ αρχίζω και δακρύζω.
Πώς να της πω το σ’ αγαπώ και πως να της μιλήσω
Τον έρωτα μου τον τρελό να της τον μαρτυρήσω.
Για μια μικρή μελαχρινή σαν το κεράκι λιώνω
Κι’ ο έρωτας μου άφησε ένα μεγάλο πόνο.
Θα πάρω την απόφαση στο σπίτι της να πάω
Και να της πω ξεκάθαρα ότι την αγαπάω
Και αν’ δεχτεί τα λόγια μου όταν θα της μιλήσω
Θα πάρω τα χεράκια της να τα γλυκοφιλήσω.
Για μια μικρή μελαχρινή σαν το κεράκι λιώνω
Κι’ ο έρωτας μου άφησε ένα μεγάλο πόνο.
ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.......
ΜΙΛΑ, ΦΙΛΑ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::laugh.:: ::up.::