heardline 19-06-2014 @ 09:08 | Εμάς δεν ενδιαφέρουνε οι επεξεργασίες
μα της γραφής των ποιητών αι πάσαι εργασίες.
Οι οριστικές διαγραφές, δε μας γενούν το κάτι
δε βάζουμε στις κορυφές αυτούς,,, με το 'να μάτι.
Καθώς δε κι οι επαναφορές οι επικαιροποιημένες
δε μας γενούν συναίσθημα που τόσο.... διξασμένες.
Αν άρχιζες πιο ταπεινά, από παλιά σελίδα
θα έλεγα για σένα νε πως μόλις σε πρωτείδα!!!!!!! | |