Άνοιξε κάθε πόρτα, που θα βρεις
Το άγνωστο μη σε τρομάζει
Γιατί έτσι μόνο μπορείς
Να βρεις αυτό, που ψάχνεις
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!