Καλημέρα μας, και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................
Θα ήταν όμορφο πολύ, σαν όνειρο να ήταν η ζωή
και μες το όνειρο αυτό, να γινόταν για πάντοτε να ζω
στο πρώτο το φιλί μας θα έκανα γιορτή
και όσο θα λαχταρούσα να έμενα εκεί.
Να ήταν η μέρα όμορφη κι η νύχτα γεμάτη αστέρια
κοντά σου για πάντα να έμενα μέσα στα δυό σου χέρια
όσα τραγούδια θα έλεγα, για σένα θα μιλούσαν
και τα δυό μου χείλη ολόγλυκα εσένα θα φιλούσαν.
Είναι υπέροχο να ζω και στο όνειρο να σ΄έχω
μα σαν ξυπνήσω χάνεσαι κι αυτό δεν το αντέχω
σε θέλω πάντα πλάι μου στον ύπνο και στον ξύπνιο
να σε χαϊδεύω στο όνειρο και σαν ξυπνώ να σέχω.