heardline 04-07-2014 @ 15:29 | Πολύ όμορφο, ποιοτικό, έντεχνα γραμμένο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ευγενικά και ζηλιάρικα θα σου έγραφα εξαιρετικό. Όμως εγώ δε ζηλεύω κανέναν κι όταν δω το καλό του γράψιμο λέω αυτό που του αντιστοιχεί..
Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!!!!! αλλά και με άριστα ο προβιβασμός σου, .....στα αγαπημένα | |