Αχ ρε κακομοιρη
που σε κανανε εμιρη
που βρηκες μια δουλεια
και το παιζεις σαν τα αφεντικα
που τοσα χρονια ανεργος εγινες πιο τεμπελης
βρηκες μια δουλεια
και λιγα λεφτα
και το παιζεις καποιος με υφος
χωρις ηθος
ασε
αχ ρε κακομοιρη
που σε κανανε εμιρη
ολο ψεματα τσαμπουνας
λαδωσε το εντερο σου το παιζεις και λεφτας
μια ζωη ησουν και θα μεινειες φουκαρας ( φαφλατας )