Μαυρομαντηλού 15-07-2014 @ 15:35 | μυαλό δεν έχω να σκεφτώ...ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
δανεική ακόμη και η αγάπη
μιλάμε με τα μάτια
για όσα λίγα λίγα κερδίζω
βαριά τα πλήγματα
το ξέρω δεν θα τα καταφέρω
ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟ
ΟΣΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΖΗΣΤΟ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |