Εντάξει τώρα, το "κάθε κίνηση και βάλσαμο" δεν μού λέει κάτι για τελείωμα, αλλά γενικά το ποίημά σου αξίζει λόγω ατμόσφαιρας. Δοκίμασε να γράψεις και με ρίμα. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς.
ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ