Το σχόλιο σου hearline , σκλαβώνει!!!!!!.... όποιον το διαβάζει!...
Θα μπορούσα να το διαγράψω , μα δεν το κάνω για να δούνε όσοι διαβάσουν εδώ ότι ανάμεσα στους δημιουργούς, υπάρχουν και κάποιοι με ήθος σαν το δικό σου!...
Αν δεν γουστάρεις την Κέρκυρα , είναι προσωπική σου επιλογή και αποδεικνύει πόσο ωραία αισθητική σε διακατέχει !...
Αν δεν γουστάρεις εμένα,...καλύτερα να μη ασχολείσαι μαζί μου!...
Για όσους φίλους έχουν την καλή διάθεση!..
Το πόνημα μου αυτό έχει μελοποιηθεί από τον καλό φίλο μουσικοσυνθέτη Μίλτο Σελλά και στο Yutube υπάρχει σε δύο Live ηχογραφήσεις: