Πέφτει η νύχτα στις σκεπές...
Σαν να γίνεται θηλιά στα όνειρα του κόσμου...
Σαν να γεννιέται ήδη πεθαμένη...
Τούτη η αιώνια νύχτα που πάντα θα χορεύει στις κληματαριές...
Έγυρε η νύχτα στο ξέφωτο των καιρών...
Και κοίταξε τον άνθρωπο, τον έρημο, τον μόνο...
Και σαν να πήρε θάρρος και ξεγλύστρησε...