Μαυρομαντηλού 28-07-2014 @ 16:43 | ΜΠΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |