Την ώρα περιμένω
που θά΄ρθεις να μου πείς
σε περιμένω μάτια μου
κοντά μου για να ρθείς.
Θα δώσουμε ένα ραντεβού
που θα ξέρουμε οι δυό μας
και θα ρθω εγώ για να σε βρω
να ενώσουμε τα δυό μας.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!