Μαυρομαντηλού 03-08-2014 @ 16:20 | ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΣΚΑΣΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΥΡΝΑ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΟΧΙ ΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::mad.:: ::mad.:: ::mad.:: | |