Μαυρομαντηλού 03-08-2014 @ 16:17 | ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΕΛΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΄ΛΕΣ ΕΔΩ;;;;;;;;;;
εσύ πάντα θα με κοιτάς
στα μάτια
κι ας μην είσαι δικός μου
ΒΡΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ
ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ
::mad.:: ::mad.:: ::mad.:: | |