Μαυρομαντηλού 04-08-2014 @ 16:18 | ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙΧΧΙΙΧΙΙΧ
ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΞΟΥΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΣΕ ΤΩΡΑ ........ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θα φύγεις τέλειωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ζωή δεν είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πια για μένανε ζωή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
….μη μ’ αφήσεις… μείνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θα φύγεις τέλειωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
…..τ’ οξυγόνο χάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν η αγάπη σου χαθεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τότε θα πεθάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ... ΞΟΥΤ... ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.......
ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΙΩΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΙΙ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΆΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::yes.:: | |