Μαυρομαντηλού 08-08-2014 @ 16:39 | ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΤΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |