Μαυρομαντηλού 10-08-2014 @ 17:58 | ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΟΥΛΕΕΙ ΟΧΙ
ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΧΗ
ΤΟ ΦΙΛΙ ΦΛΑΜΠΕ
ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ Ε, ΚΑΙ;
ΘΕΛΩ ΝΑ Μ' ΑΝΑΨΕΙΣ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΖΕ (G)
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
ΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ,
ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΑΩ
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ
ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟ
ΕΓΩ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ
ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΩ.
ΜΗ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ
"μη λες ναι"
ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΑ ΝΑΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΡΝΕ
ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΛΕ.
ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::yes.:: ::yes.:: | |