καταΚΟΚΚΙΝΗ 14-08-2014 @ 17:06 | Με πόνεσε η ψυχή μου
Και γέννησε ένα τριαντάφυλλο
Πού είσαι; Να στο δώσω, είναι δικό σου
Έχει γραμμένο πάνω τ όνομα σου
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΥΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΕΝΝΟΥΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το έβαλα στο βάζο του έρωτα
Εκεί σε περιμένει. Εκεί σε καρτερεί
Παρέα μου κάνει και ποθεί
Μαζί να το χαρούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ....
ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ......................................
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |