στο συρμα ομορφα λογια απλωμενα
πιο βρωμικα μου φαινεται
πως εισαστε πλυμενα
ρουφιανοι του χτες
καποτες του σημερα
κυλοτες του αυριο
φασιστες του πονου
δε με νοιαζει καθολου
γεματες οι οθονες
με αδειες ζωες
μη χασεις τρεξε
η ευκαιρια παραμονευει
οσο παει και μοιαζει
με κλειδαροτρυπα το ματι
με τοσα καμμενα
εγκεφαλικα κυτταρα
το κεφαλι σου γεμισε σταχτη
τον παραδεισο δεν τον εχασες
δεν υπηρξε ποτε
αδικα την κολαση εφτιαξες