Μαυρομαντηλού 15-08-2014 @ 02:22 | αρκεί για μια στιγμή
να τον δω
να κολυμπά
στα νερά της θάλασσας
κάτω απ το φως
του φεγγαριού
και να φωνάζει
τ' όνομά μου....
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΒΑΛΤΗ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΜ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΩΡΗ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΟΥ , ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΜΠΑ ΜΕΣ' ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ....... ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ...........ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ..................... ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ..................
::laugh.:: ::laugh.:: ::up.:: | |