Πειράζει που δεν βρήκα τ αηδόνι
Και παρακάλεσα το μικρό σπουργίτι
Να βάλει το τσιτσίβισμα του, μουσική επένδυση
Την ώρα που θα σου πω το, σαγαπώ;
Πειράζει;ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΑΝΤΕ ΑΣ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ....... ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ........................
ΑΥΤΟ..................................
ΑΜΑ ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΙΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΓΑΝΑ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΊ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΕΧΕΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ