καταΚΟΚΚΙΝΗ 26-08-2014 @ 15:43 | με μια μπυρα διχως αλκοολ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΟΠΩΣ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ..... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!! Ε, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΚΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι ενα τσιγαρο ιμιτασιον!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
την κουκλα παρε αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΤΩ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξεχασε τωρα τα παλια
ομορφα ζησε πλαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::laugh.::
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |