καταΚΟΚΚΙΝΗ 01-09-2014 @ 17:25 | να εχεις χερια καθαρα μα να ματωνεις
μαζευες πονο απ αλλου κι αλλου τον αμολούσες
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΝΩΣΗ.
ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ , ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ,
ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ....
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
ΞΕΡΩ ΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |