smaragdenia 05-09-2014 @ 12:39 | Μα να το ξέρεις
πως μια μέρα θα πληρώσεις
όσο κι αν θέλεις
την καρδιά να ξεγελάσεις
μέσα στο είναι σου
κι εσύ έτσι θα νιώσεις
και όσα πέρασα εγώ
θα τα περάσεις._
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑ
ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ , ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ , ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.............. ::up.:: ::up.:: ::up.:: | |